Adventure og rejserne

Drømmer du om eventyr, adventure, oplevelser, ekspeditioner og udlandsrejser?

Så vil vi gerne byde dig indenfor i vores univers. På Adventurelinien møder du også eventyret udenfor klasseværelset. Vi skal ud og opleve naturen på nærmeste hold både til lands, til vands – og måske højt til vejrs??

På dagture og overnatningsture skal vi udforske verden omkring os, både i ind- og udland. Vi skal også sove i telte, shelters, sejle i kano og kajak samt prøve at dykke med dykkerudstyr. Klatring, bueskydning, mountainbike, rapelling og meget andet er med i årsplanen for Adventurelinien.

Vi rejser både til varmen langt mod syd- og måske også en tur i fjeldene i det høje nord. Vi kommer også til at sejle i kajak i den lokale fjord med flere overnatninger inkluderet.

Skal du med os på eventyr efter sommerferien??

La Gomera – en vulkansk ø i Atlanterhavet

I efteråret under den ene liniefagsuge tager vi flyet til de canariske øer og sejler over til den vulkanske og bjergrige ø, La Gomera. Her er både frodig skov og stejle bjergskrænter, klipper, hvorfra vi springer i havet og meget mere. På La Gomera skal vi se nærmere på naturens mangfoldigheder såsom trekking, bjergbestigning, dykning, hvalsafari og meget andet. Om aftenen inden hjemrejse kan vi opleve hvordan solen trommes ned på den idylliske strandkant.

Norge viste os høje fjelde og vilde elve

Vi har tidligere taget til Norge og boet i nationalparken Rondane. Her prøvede vi telemark-rafting, at bo i ishuler eller ”lavuu”, isfiskning, og vi kørte snescooter. Har du mon prøvet det før? I 2018 var Adventurelinien i Toscana i Italien, som også bød på hæsblæsende oplevelser. Hvert år researcher liniefagslærerne Frank og Anders på nye spændende eventyr til jer – glæd dig!

Vi skal gøre opmærksom på, at der er et mindre tillæg til skolepengene på i alt kr. 3500,- til dækning af diverse rejseudgifter for Adventureliniens elever. Forbehold for ændringer i rejseplanerne omkring destinationerne fra år til år.

Hvis du har lyst til at kigge ind på Aalestrup Naturefterskole og mærke den hyggelige ”ANE-ånd”, så find næste besøgsarrangement her.

Se video fra La Gomera – bjerget de skulle indtage…

Undervejs sendte linjefagslærerne Frank og Anders en del live videoer og fotos op på Adventureliniens facebookside. Se også flere fotos fra turene nedenfor.