Vidste du dette om Fiskelinien?

Det er ikke en hemmelighed, men….:

Fiskelinien på Aalestrup Naturefterskole har fostret mange kendte sportsfiskere, iværksættere og instruktører, og nedenfor har vi listet nogle af dem op. Hvem ved – måske er der også på de seneste fiskeliniehold nye kommende kendisser på vej? Vi tror det! For niveauet har været ambitiøst, og i fællesskab kan vi løfte hinanden til nye højder.

Nogle af Fiskeliniens tidligere elever omfatter blandt andre:

Daniel Holm

Daniel Holm er manden bag Blue Dot Medias populære fluebindingsvideoer, instruktør i DSF, medstifter af Justonemorecast.dk og indehaver af nordicanglers.com

Tommy Norin

Tommy Norin er dansk mester i fluebinding og instruktør i DSF

Christian Lykke Flinker

Christian Lykke Flinker er instruktør i DSF og skribent på Sportsfiskeren

Nikolaj Korsholm

Nikolaj Korsholm er instruktør i DSF og populær foredragsholder. Se bl.a. artiklen her, hvor Nikolaj har 7 andre ANE-elever med på tur i vildmarken på Island.

Jonas Ribergaard

Jonas Ribergaard er tidligere dansk mester i fluebinding og leder af DSF’s juniorlederkursus

Christian Bovum Johansen

Christian Bovum Johansen er instruktør i DSF

Andreas Rasmussen

Andreas Rasmussen er instruktør i DSF

Nikolai Paasch Eriksen

Nikolai Paasch Eriksener er tidligere dansk mester i fluekast

DIG??

Måske er det dig, der er næste fjæs på denne side?? Vi brænder i hvert tilfælde for at bringe dig og dine kompetencer i spil, så du får alle muligheder for at blive en særdeles god sportsfisker og at leve din drøm ud.

Har du lyst til at besøge os og lure os af her på efterskolen, så er du velkommen! Find info om næste besøgsarrangement her.

8 ANE Fiskelinie-elever på tur på Island – se artikel!

Marts 2020: Vi er stolte og glade over at se de forskellige årgange, der finder hinanden, også lang tid efter skolen er slut. Tre gamle ANE elever tog en flok yngre ANE elever med i vildmarken på Island. Her fra en artikel i det anerkendte Scalemagazine fra side 140. Godt arbejde Andreas, Nikolaj og Stefan!!

Vidste du, at hvert år lægger Aalestrup Naturefterskole faciliteter til Juniorlederkonferencen for DSF, Danmarks Sportsfiskerforbund?

Og ikke nok med det, mellem halvdelen og ¾ af deltagerne på juniorlederuddannelsen har været elev hos os!

Vil du vide mere om DSF’s juniorlederuddannelse, så se mere her.