Gå glad i skole – hver dag.

Dig, mig og vi to i et forpligtende, trygt og fagligt efterskolemiljø.

Lidt ekstra om os på Aalestrup Naturefterskole

På Aalestrup Naturefterskole kan man gå i 9. og/eller 10. klasse, og vores elever skal op til Folkeskolens prøver. Vi tilbyder 4 stærke linjefag: Hestelinien, Jagtlinien, Fiskelinien og Adventurelinien – og dem samt alle elevernes fantastiske oplevelser kan du finde via menuen ovenfor. Fra skoleåret 21/22 får vi endnu et spændende liniefag – det glæder vi os til at fortælle om! Vores lærere og andre ansatte hæver barren for hvor inspirerende og udviklende det kan være for et ungt menneske at være et år på efterskole – se dem via knappen ovenfor.

På denne side vil vi informere om elevforeningen, skolestøtte, skolekredsen mm. Via undersider kan du finde andre generelle info om efterskolen, vores herlige personale i billeder og tekst mv.

Elevforeningen hos Aalestrup Naturefterskole

Elevforeningen på Aalestrup Naturefterskole har til formål at bakke op omkring efterskolen samt være et samlende udgangspunkt for, at tidligere elever har mulighed for at bevare relationer til skolen, gense kammeraterne fra tiden på skolen osv.

Der afholdes generalforsamling i elevforeningen hvert år i starten af maj måned. Her vælges bestyrelsen, der skal varetage foreningens interesser i det kommende år. Alle medlemmer er velkomne.

Gammel Elev Dag er årets højdepunkt for elevforeningen

Årets væsentligste aktivitet er uden tvivl Gammel Elevdag. En festlig dag, hvor alle gamle elever inviteres til frokost og samvær på skolen. Arrangementet på skolen følges op af en fest med mad, musik og dans om aftenen.

Kontingent til medlemskab koster 50 kr. pr. år. Pengene bruges bl.a. til at dække omkostninger vedrørende Gl. Elevdag. For at deltage i festen om aftenen er det et krav, at du er medlem af foreningen. Alle medlemmer får automatisk en indbydelse til Gl. Elevdag.

Kontingent indbetales til skolens kontor senest 14 dage før kommende Gl. elevdag. Beløbet overføres til skolens konto i Nordea: 2783 8473414865. HUSK at skrive dit navn på indbetalingen!

HUSK tydeligt navn på indbetalingen. Vi får hvert år enkelte indbetalinger, hvor der desværre ikke er navn på! Din indbetaling er din tilmelding – så yderligere kontakt til skolen er ikke nødvendigt. Medbring din kvittering – bare for en sikkerheds skyld.

Find Elevforeningen på Facebook!

Elevforeningen har sin egen facebookgruppe – tjek den ud her.

Skolekredsen for Aalestrup Naturefterskole

Aalestrup Naturefterskoles skolekreds er helt afgørende for, at vi har – og kan drive – en skole. Det er medlemmerne af skolekredsen, der på den årlige generalforsamling vælger skolens bestyrelse, som på vegne af skolekredsen med udgangspunkt i skolens vedtægter varetager den overordnede styring af skolen.

Den årlige generalforsamling afholdes inden udgangen af april måned og indkaldes med 1 måneds varsel.

For at modtage invitation til generalforsamlingen skal man være indmeldt i skolekredsen inden 1. marts.

Det årlige kontingent udgør kun 50 kr. Er du interesseret i et medlemskab kan du kontakte skolens kontor på telefon: 9864 2525 eller mail: post@naturefterskolen.dk

Besøg os og læs mere om priser og optagelse på Aalestrup Naturefterskole

Vi opfordrer alle interesserede elever og forældre til at besøge skolen –  vi elsker at vise skolen og de mange faciliteter frem. Senest har vi udvidet og fået et stort Actionhus, der også kommer til at danne rammen om morgensamling, og som allerede rummer spritnyt fitnesscenter, hyggekrog/grejforarbejdningskrog til Fiskelinien, floorhockeyrum, biograf, bueskydningsbane og meget mere.

Kom og mød eleverne, lærerne og det administrative personale – mærk den helt særlige ANE-ånd – hør om liniefagene, undervisningen og meget mere.

Du kan feks besøge os ved Efterskolernes Dag, som altid ligger sidste søndag i september måned fra 13-17 eller Efterskolernes Aften 2. onsdag i januar fra 18-21. Du kan også vælge at tilmelde dig en af de annoncerede besøgsdage, hvor der vil være rundvisning på skolen samt generel information ved liniefagslærere og administration. Hold øje med vores sociale medier (se nederst på hjemmesiden!) eller ring til kontoret og bliv skrevet op.

Vi glæder os til at se jer! Se mere på Besøg os her.

På siden Bliv Elev kan du finde en masse om priser og ansøgningsskema mm.